De vele liefhebbers van Bobbi, groot en klein, zullen het niet zijn ontgaan dat enige tijd geleden door uitgeverij Kluitman het 15-jarig jubileum van de eerste uitgaven van Bobbi is gevierd. Sindsdien is Bobbi uitgegroeid tot een fenomeen met een grote bekendheid in Nederland. In de afgelopen jaren zijn er allerlei boekproducten van en over Bobbi gemaakt, waardoor haast vanzelf vanuit het veld de vraag naar voren kwam of er niet gedacht kon worden aan het opzetten van een VVE-pakket ‘Bobbi op de groep’.

Met een groep pedagogisch medewerkers is toen vanuit uitgeverij Kluitman een projectgroep gestart met het ontwikkelen van een dergelijk pakket. Inmiddels is de Bobbi-doos een feit en kan men vanuit de kinderopvang, peuterspeelzalen, of gastouderopvang dit pakket bestellen.

Het pakket biedt de PM’ers en de jonge kinderen waar ze voor zorgen heel veel materiaal om spelenderwijs de taalontwikkeling te bevorderen naast middelen om met Bobbi allerlei leuke activiteiten te doen.

De Bobbi-doos is enthousiast ontvangen en wij hopen dat door dit pakket nog veel meer kinderen met plezier van Bobbi gaan genieten!